HTML

Antifa, nem hajlik a szélben!

Egyszer hallottam "valakitől" hogy - a leírás szerint - én is antifa vagyok, szeretném ha erről IS beszélgetnénk.

Friss topikok

  • yesser: Üdvözöllek a blogomon animula! A boci boci egy gyermekdal, ismeretlen a szerzője - nem pontosan ér... (2008.10.01. 22:48) Idő hiányában egy gondolat....

Linkblog

Az Antifák születése!

2008.09.24. 09:09 yesser

Csapjunk is a lovak közé - bár nem szeretem ezt a mondást, meglehetősen durva - érzelgős, tipikus első posztot esetleg majd később, mondjuk ha ledönt az infulenza és több időm lesz.

Megszületett az Antifa szó, és megszülettek az Antifák. Tehát megszületett az Antifázás is - és kétségtelenül hideg van.

A szülés nehéz volt - inkább feszült. Az anya állítólag jól van, bár pszichésen aggódom kissé. De az anya meglepődne ha tudná hogy az Antifák hány kilóval jöttek a világra. Hogy milyen sokan vannak. Hogy mennyivel többen mint akik kirekesztenek és saját sikertelenségüket másokon próbálják meg megbosszulni saját maguk helyett.

Az anya: Dr. Morvai Krisztina (1963) jogász, az antifákon kívül van még három lánya, és férje, Baló György. Minden más tagságától megvált ha jól tudom, kilépett a Civil Jogász bizottságból.

Nos, kedves Krisztina, anyu! Jó gyerekek leszünk, de ha nem baj, minden kedves gondolatot, mely elindíthatna minket az élet kies útvesztőiben, igyekszünk hamar elfeledni: http://index.hu/video/2008/09/21/morvai/?p=0

Ja, és anyu, ha mi Antifák lettünk akkor te Fa vagy? Annyira olcsó lenne, így kihagyom az ivarszervvel való tréfálkozást...

Szólj hozzá!

Címkék: születésnap fasizmus rasszizmus krisztina morvai antifa

A bejegyzés trackback címe:

https://antifa.blog.hu/api/trackback/id/tr63678801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása